Ανακοινώσεις Δ.Δ.ΕΜαθητέςΠανελλαδικές Εξετάσεις

Συγχαρητήριο μήνυμα του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλονιάς και Ιθάκης προς τις/τους επιτυχούσες/όντες των Πανελλαδικών εξετάσεων 2023

Αγαπητοί/ές απόφοιτοι,
με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων των Πανελλαδικών Εξετάσεων, θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους απόφοιτους της Κεφαλονιάς και Ιθάκης, για τη συνεχή προσπάθεια που κατέβαλαν καθόλη τη διάρκεια της σχολικής τους ζωής. Ένας κύκλος έκλεισε και πλέον η ίδια η ζωή ξεδιπλώνεται μπροστά σας.


Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους μαθητές μας που είδαν τα όνειρά τους να πραγματοποιούνται! Οι κοπιαστικές προσπάθειες όλων των προηγούμενων ετών, επιβραβεύτηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ξεκινάει για εσάς μία ιδιαίτερα σημαντική περίοδος , κατά την οποία θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε δημιουργικά και αφοσιωμένα με την επιστήμη που εσείς επιλέξατε. Να θυμάστε ότι η κοινωνία σας έχει ανάγκη όχι μόνο ως εξαιρετικούς επιστήμονες αλλά κυρίως ως ανθρώπους με συνέπεια, ήθος και ενσυναίσθηση.


Οι μαθητές μας που δεν είχαν το προσδοκώμενο αποτέλεσμα, ας μην απογοητεύονται. Οι Πανελλαδικές εξετάσεις δεν προδικάζουν το μέλλον σας. Εσείς οι ίδιοι θα το δημιουργήσετε βάζοντας τις βάσεις από δω και πέρα σε ένα νέο πλαίσιο. Αδράξτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Σας εύχομαι ολόψυχα να ανταποκριθείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις νέες προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά σας και να πετύχετε τους νέους σας στόχους.


Θερμά συγχαρητήρια στους γονείς των μαθητών μας που στάθηκαν αρωγοί της προσπάθειας τους, υποστηρίζοντας τους αμέριστα και πολύπλευρα. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους εκπαιδευτικούς της Κεφαλονιάς και Ιθάκης που υπηρετούν τη Δημόσια εκπαίδευση για τον επαγγελματισμό και την συνέπεια τους.

Ο Διευθυντής Διεύθυνσης Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Μιλτιάδης Μελισσάς